cvetinortonalbum

Фен подари албум на Цветелина Янева

Един от най-големите почитатели на Цветелина Янева я изненада с интересен подарък по случай новата ѝ дуетна песен с Ищар – „Музика в мен“.

Norton Andreev е подготвил специален диск с песните, които певицата е издала през последните години, но все още не е включила в албум.

Младото момче написа в социалните мрежи: „Факт е най-новият ми проект – албумът „Музика в мен“. Той съдържа песните издадени от Цветелина Янева през последните три години. Фактът че албумът включва всички песни на изпълнителката през този период, без специален подбор, е доказателство за изключително разнообразното й и успешно творчесто. Трябва да сме горди, че в нашата малка държава има изпълнител, който поддържа толкова високо ниво във всичко, което прави, макар и да знае, че трудът му няма да бъде оценен напълно. Аз вярвам, че всичко, за което отделяме време и усилия; всичко, за което мечтаем и постигаме; всичко, което правим – ни развива и рано или късно получаваме това, което заслужаваме! Благодаря ти, @cvetelinaianeva ! Това е подарък не само за теб, но и за всички твои фенове! Всички хора, които са избрали качеството и таланта пред комерса. Обичам те и ти пожелавам още много пъти по толкова успехи, колкото си постигнала досега! Ще се постарая този албум да достигне до възможно повече хора, които не слушат попфолк, за да видят, че качествена продукция от български изпълнител СЪЩЕСТВУВА!“

От своя страна изпълнителката сподели пред Live Magazine, че е изключително радостна от това, с което Norton Andreev я е изненадал.

„Това момче е един от най-големите ми почитатели през всичките тези години. Много му благодаря за подаръка, както и за всички останали, които е правил и преди за мен, не съм ги забравила. Благодаря му от сърце за всички хубави думи, които е написал за мен! Благодаря и на всички мои почитатели, които не спират да ме подкрепят и харесват това, което правя за тях. Старая се винаги да се допитвам до тях. Обичам ги всички до един!“, каза Цветелина Янева.

Изпълнителката е обещала поп албум, който все още подготвя със своя екип и този път не влиза в срокове.

CvetIshtarbelidens

Ищар запали Цветелина Янева по бели денс

През изминалата седмица Цветелина Янева гостува в предаването “Фолкмаратон”, където разкри подробности за първия си съвместен проект с Ищар, озаглавен “Музика в мен”. Песента се появи в медийното пространство преди седмица и за кратко събра комплиментите на публиката. Изненадата за всички бе голяма, а в предаването Цвети разкри как се е стигнало до създаването на този дует.

Тя сподели, че още от първо чуване Ищар се е влюбила в песента, в работата на композитора Велислав Драганински, както и в гласа й, което меко казано я е развълнувало. “Ищар много искаше да пее на български, сподели, че откакто е изпяла “Облаче ле, бяло”, много харесва българския език”, издаде още Цветелина Янева, като допълни, че израелската звезда е истински професионалист и за нея е било чест да има възможност да работи с нея.

С усмивка Цвети сподели и още нещо – Ищар е успяла да я запали по ново хоби и това е Бели денс, изкуство, в което сестрата на Ищар е световна шампионка. Във “Фолкмаратон” Цветелина Янева, разкрива, че в момента е съсредоточила вниманието си върху работа по пет нови проекта, като единственото, което на този етап може да издаде е, че самостоятелни песни почти няма да има скоро, а ще заложи на съвместни проекти.

CvetiIshtarDuet

“Музика в мен” – красивата приказка на Цветелина Янева и Ищар

Цветелина Янева и Ищар поднесоха своя първи общ проект, който носи заглавието “Музика в мен”. Изключителнта песен и впечатляващ видеоклип успяха да грабнат публиката, а меломаните заляха интернет пространството с множество положителни коментари.

Автор на музиката и аранжимента е Велислав Драганински, а българският текст е дело на Мариета Ангелова. Записите на песента са реализирани в Париж, клипът е заснет край морския бряг във Варна. Режисьор на видеото е Николай Нанков, който залага на много символика и поднася вътрешния свят на героите с красиви кадри, носещи невероятна емоция.

“Музика в мен” е дългоочаквана песен, за която Цветелина Янева анонсира преди време. Това е поредният проект, който е белязан от неиния собствен почерк и успя да докосне феновете. Изключителната колаборация между двете звезди категорично е сред най-впечатляващите песни за 2015 година, а мнението на почитателите е, че тя ще успее да се превърне в златен хит, който години наред ще се слуша и ще остави отпечатък в сърцата на хората.