MiroLqtnoTurne

Цветелина Янева част от лятното турне на Миро

През Август и Септември Миро ще зарадва феновете на българската музика с лятно турне. Първият концерт е на 30 август в Бургас, следват – 31 август във Варна, 2 септември в Русе и на 13 септември в Пловдив. Това е първото турне на поп идола след шеметния успех на „Омиротворен“ 2009г.

Публиката ще има възможност да се наслади на любими песни от близкото минало на Каризма, хит синглите на Миро „Сувенир”, „Убиваме с Любов”, „Върха на планината”, „Губя контрол когато”, „Скочи над мен”, „Август е Септември” др. В летните театри в четирите града ще прозвучат и за първи път пред широка аудитория новите песни от предстоящия албум на Миро „МЕСИЯ“ том ІІ „Възкресение“ – „Подслон”, „Месия”, „Всичко било е насън”, „Им Ним Алу”, „Алелуя и Амен”, „Говори ми с Любов”.

Отсега е ясно, че в концерта ще се включи новато дуетна половинка на Миро, а именно фолк певицата Цветелина Янева, с която представиха песента „Говори ми с любов“ по време на концерта на певеца. Невена Цонева и варненската хип-хоп сензация Dim4ou също ще пеят в дует с Миро, а изпълнителят подшушна, че ще има и изненадващи гости във всеки един от градовете.

4ChervenLuniKilata

Цветелина Янева и 100 кила взривиха с “4 червени луни“

Истински фурор предизвика Цветелина Янева, след като представи новия си музикален проект. Той носи заглавието “4 червени луни” и е съвместна песен със 100 кила.

Автор на музиката, текста и аранжимента е Джабола Ентъртеймънт, а режисьор на изключително впечатляващото видео е Николай Нанков. Цвети Янева и 100 кила поднасят послание към публиката. “Този музикален видеоклип има за цел да осмее модерните зависимости на обществото” – с този надпис стартира клипът.

Много символика е преплетена в кадрите, като екипът залага на мащабен клип, който определено ще остане в съзнанието на феновете. Цвети Янева е сред изпълнителите, които с всеки следващ проект поднася нещо ново, неочаквано и със сигурност успява да грабне публиката.

KajiMiAloCveti

“Кажи ми, ало“ на Цветелина Янева с над 3 000 000 гледания

Изключително висок интерес и гледаемост в Planeta Official в Youtube регистрира актуалният поп проект на Цветелина Янева – “Кажи ми, ало”.

Песента се появи в средата на месец март и за по-малко от два месеца се превърна в един от любимите сингли на меломаните. Изпълнителката следва своя собствена музикална линия, която се оказа доста успешна, а самата тя призна в “Звездно”, че “Кажи ми, ало” е успяла да се открои доста добре, да се наложи и да се възприеме от публиката, което лично нея я прави много щастлива.

Тя допълни, че вече подготвя и нов музикален проект, който отново ще бъде в този стил и ще носи лятно настроение.