Pei_sartze

„Пей, сърце“ с милион гледания за 4 дни

Една дългоочаквана премиера вече е факт и тя е на съвместния проект на Галена и Цветелина Янева feat. Азис – “Пей, сърце”. През уикенда видеоклипът регистрира близо 700 000 гледания в официалния канал Planeta Official в You Tube, а само часове го делят и от първия му милион.

Безспорен факт е, че песента грабва от първо слушане и със сигурност е един от хитовете на лятото. Супер забавен текст, пълен с крилати фрази, които те карат неусетно да запееш красивата мелодия.

Двете певици успяха да изненадат публиката за пореден път като влязоха в главните роли на един забавен и въздействаш минифилм, режисиран от Георги Манов.

Различни, провокативни и отдадени на своите актьорски задачи, двете Диви, увличат всеки в тази пъстра история.

Ocko-Galena-Tsveti

Цветелина Янева за новия дует с Галена в “Автограф”

В страстната седмица в “Автограф” гостува Цвети Янева. Певицата споделя, че много обича празниците и въпреки натовареното си ежедневие, се старае да спазва българските традиции и обичаи. От шест години, откакто живее самостоятелно в София, за Великден певицата държи да боядисва сама яйцата и не разчита на чужда помощ.

“Имам такова разбиране, че ако не си свърша сама работата и подготовката за празника, няма да ми е пълен дома и няма да има семеен уют . Обикновено на Великден единия ден обичаме да сме с приятели. На другия ден каня родителите и се събираме всички заедно. А относно традициите и обичаите, аз съм вярващ човек и гледам, ако не успявам да ги спазвам както трябва, то поне да не правя лошо на хората”, казва Цвети.

Певицата издава, че през месец май й предстои концерт в Пловдив с орк. “Орфей”, който организира самата тя. Събитието ще се състои на 31 май на площада в града под тепетата, а заедно с музикантите от орк. “Орфей” на една сцена ще излязат много от изпълнителите на музикална компания “Пайнер”.

Освен върху този фолклорен концерт, Цвети работи усилено и върху поп-фолк песните си. В рамките на една седмица е снимала два видеоклипа. Казва, че за едната песен засега не иска да говори, защото ще я предложи на почитателите в разгара на лятото и предпочита да е изненада. Другото парче е дует с Галена от Оцко.

“Признавам си, че имаше много тръпка покрай този проект с Галена. Ние от много години си говорим за нещо такова, но никога не сме попадали на точната песен и точната идея, за това как да се случат нещата. Сега всичко стана случайно, благодарение на общия ни стилист, който и двете ползваме. Покрай него обичаме да се координираме в проектите си с цел да не се преповтаряме, помагаме си и имаме много добри отношения. Не мога да кажа приятелски, защото нямаме време за приятелски кафета, но нямаме грам злоба и завист една към друга. Имаме чисти и открити отношения. Много се радвам, че направихме този дует, защото тук идеите ни за самостоятелен клип съвпаднаха и затова преценихме, че ще ги реализираме двете в един общ проект. Песента е весела и гореща и мисля, че хората ще се забавляват”, споделя още Цвети в “Автограф”.

CVETELINAYANEVA201604201

Цветелина Янева и JJ аплодираха на живо Марая Кери в Милано

Неведнъж Цветелина Янева е споделяла своето уважение към големите имена на световната музикална сцена, а поредното доказателство за това идва в последните няколко дни.

Звездата на телевизия “Планета” успя да се докосне на живо до въздействащите и завладяващи изпълнения на Марая Кери, която тази пролет стартира европейското си турне “Sweet Sweet Fantasy”.

Цветелина Янева избра да проследи шоуто на световноизвестната певица в Милано, а емоциите сподели и с почитателите си в Instagram.

“Една изключителна певица, която винаги ме кара да се вълнувам заедно с нея”, написа под своята снимка Цвети Янева.

В Милано изпълнителката бе в компанията на своя добър приятел и колега Георги Симеонов, популярен в музикалния бранш с творческия псевдоним JJ. Освен на уникалния музикален спектакъл двамата се насладиха и на част от най-красивите места в столицата на модата.

В Милано преди няколко години Цветелина Янева засне видеоклип към една от най-харесваните си песни – “Притеснявай ме”, в който специално участие взе и моделът Мариян Кюрпанов.